Sayfalar

6 Eylül 2011 Salı

Wipe Out 4 Türk-YunanÜnlüler İzle 6 Eylül 2011 Salı Show TV Video Tekrar









Wipe Out 4 Türk-Yunan Ünlüler İzle 6 Eylül 2011 Salı Show TV Video Tekrar



Wiper out da bu hafta ünlüler yarışıyor ..


Türk televizyonlarının neşe kaynağı, Türkiye'nin gülme sebebi Wipe Out yeni oyunları ve yepyeni yarışmacılarıyla 31 Temmuz Pazar akşamı sizlerle olacak...



Hayatına neşe katmak isteyenler yeni oyunlarımız tam size göre. Acemi Parkuru'nun alıştığınız tadına güzel güzel oyunlar ekledik. Yumruk Duvarı'nda boyalar, Fındıkkıran'da yeni uçuşlar, Üçüncü Göz'de artistlik düşüşler sizleri bekliyor. Davos Zirvesi'nden geriye Malabadi Köprüsü kaldı. Ama bu köprü bildiğiniz Malabadi Köprüsüne hiç benzemiyor. Yarışmacılar köprüyü geçebilmek için kime ne diyeceğini şaşırıyor. Dönme Dolap yerini kendi gibi fıldır fıldır dönen Taşlı Etek'e bıraktı. Taşlı Etek yarışmacılara verip veriştiriyor. Tüm bunların sonunda yarışmacılardan bir kısmı Arjantin Çıkmazı'na ulaşıyor izleyenler de gülmekten semaya yaklaşıyor.



Wipe Out'un yeni sezonunda yeni oyunların tadına varmak isteyen 16 kişi pılını pırtısını toplayıp Arjantin'e geldi. Kırık Testere Enes, filmlere özenmiş yola çıkmış ama başrolü kapabilmek için çok çalışması gerektiğini gelince anlamış. Trabzon'un Leo'su Levent, "Karadeniz uşağının gücü bu güne kadar Wipe Out'ta gösterilmedi artık zamanı geldi" diyor. Islak Dövdüren Mihrace, bu güne kadar her türlü zorluğun altından kalkmayı başarmış bakalım Wipe Out'ta durum ne olacak. Şelale Sever Serap, suları şırıl şırıl görünce dayanamamış hemen yola koyulmuş. Dev cüssesine yakışır şekilde Ağır Atan Murat, gülleciliğin namını Wipe Out'ta duyurmak istiyor. Baş Üstünde Dönemeyen Selim, sportifliğine güveniyor ama biz baş üstü düşmesinden çekiniyoruz. Kendi Kendini Diken Müşü, terziler kendi söküğünü nasıl diker gösterecekmiş. Oku Küçük Eros, inanç okunu güzel sunucumuz Asuman Krause'ye, kendisini de finale atmak istiyor. Motor Takmış Banu, hızına kimsenin yetişemeyeceğini düşünenlerden. Daha nice yarışmacımızın düşüncesi bol, düşüşleri de eğlencesi de bir o kadar bol. Onlar iddialı ama Wipe Out'un yeni parkurları daha da iddialı.



Bu sıcak havalarda bırakın eğlenmek için kendinizi yollara atmayı, eğlence evinizde sizleri bekliyor. Asuman Krause'nin eğlenceli sunumu, Arjantin'in sıcacık havası, Wipe Out'un insanın içini serinleten havuzlarıyla Cumartesi geceleri eğlence başlıyor.



Wipe out 4 Progrmaını 31 Temmuz Pazar akşamı saatler 21.30'da show tv ekranlarında yayınlandıktan sonra Buradan İzleyebilirsiniz.



program kaynak sitedeki olası aksaklıklar sebebiyle geç yayına girebilir , bu durumda lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.











0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger