Sayfalar

5 Eylül 2011 Pazartesi

Doktorum İzle 5 Eylül 2011 Pazartesi Kanal D Video Tekrar

doktorum-programi.jpg (315×208)



Doktorum İzle 5 Eylül 2011 Pazartesi Kanal D Video Tekrar




Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum, sezona dopdolu ve renkli bir içerikle başlıyor.


Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli’nin sağlıklı beslenme ile ilgili çok önemli bilgiler vereceği programda, 250 kiloluk Abdullah Usta’nın ilginç şişmanlama öyküsü, 22 gün boyunca uyuyan ve Op. Dr. Murat İnan tarafından hayata döndürülen 33 yaşındaki Bade Dikmen’in inanılmaz deneyimi anlatılacak. Op. Dr. Murat İnan, Bade Dikmen’in ne tür bir sağlık sorunu yaşadığını, nasıl bir ameliyat yaptığını izleyenlerle paylaşacak.


Doktorum, obeziteyle mücadeleyi öne çıkaracağı bu sezonda, izleyenlere sağlıklı beslenmenin yanı sıra zumba öğreterek rehberlik yapacak. Spor Eğitmeni Didem Tezeller, Doktorum sunucuları ve stüdyo konuklarıyla dans edip hangi harekette hangi kasların çalıştığını belirtecek.


Taylan Kümeli, ramazan ve bayramda değişen beslenme alışkanlıklarının nasıl değiştirileceğini, tatlandırıcılarla ilgili gerçekleri, tiroit hastalıklarında nelere dikkat edilmesi gerektiğini en ince ayrıntılarıyla ele alacak. Konuk uzmanlar, hem stüdyo konuklarının hem de canlı telefon ve mail yoluyla Doktorum’a ulaşan izleyenlerin sorularını yanıtlayacak.


Doktorum programını haftaiçi hergün saat 09:00 'da kanal d ekranlarında yayınlandıktan sonra Buradan İzleyeibilirsiniz.




program kaynak sitedeki olası aksaklıklar nedeniyle geç yayına girebilir , bu durumda lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.





0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger