Sayfalar

2 Eylül 2011 Cuma

Türkiye Kazakistan Maçını Canlı İzle Hangi Kanalda Ne Zaman

ae5ma9.jpg (250×190)












Türkiye Kazakistan Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Maçı Canlı İzle



2012 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Kazakistan ile 2 Eylül Cuma günü karşı karşıya gelecek olan A Milli Takım, hazırlıklarını Türk Telekom Arena'da yaptığı antrenmanla sürdürdü..

Teknik Direktör Guus Hiddink yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra çift kalede el topu oynayan A Milliler, yarı sahada minyatür kale ile maç yaptı. Kanat çalışması ve soğuma egzersizleriyle idman sona erdi.

A Milli Futbol Takımı’nın Euro2012 grup eleme maçında gruptaki 7. maçında Kazakistan karşısına çıkıyor. Grupta ikincilik için mücadele eden millilerimiz, zayıf rakibi karşısında galibiyet için sahada olacak.   A Milli Takım, A Grubu’ndaki 7. maçında Kazakistan ile oynayacak. 10 puanla üçüncü olduğu grupta Kazakistan karşısında alacağı 3 puan, ikincilik oyulunda büyük adım olacak. Zira 6 Eylül Salı günü Avusturya deplasmanında sahaya ikinciliğini pekiştirmek için çıkacak. Türkiye, deplasmanda Kazakistan'ı 3-0 mağlup etmişti. Hamit'in attığı gol ise 2010'un en güzel golü olarak onurlandırılmıştı. Türkiye, 6 Eylül Salı günü 21:30'da ise Ernst-Hoppel Stadında Avusturya karşısına çıkacak.

Sol ayak bileğinde birinci derece burkulma tespit edilen Cenk Tosun ile sakatlığı bulunan Gökhan Zan idmana katılmadı. Her iki oyuncunun tedavisine otelde devam edilirken, Gökhan Zan fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Servet Çetin fizyoterapistle birlikte sabah ve akşam takımdan ayrı özel çalışma yaptı. Servet, yarın takımla birlikte antrenmana katılabilecek.Antrenman sırasında sağ gövde dış yan bölümüne darbe alan Gökhan Gönül, çalışmanın son bölümüne katılmadı.Bu arada, Milli Takıma 29 Ağustos Pazartesi günü katılan Umut Bulut, bugün ilk kez milli takımla birlikte çalıştı.


MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE
Volkan
Sabri
Serdar
Egemen
Hakan
Selçuk İnan
Emre
Arda
Mehmet Ekici
Kazım
Burak Yılmaz

KAZAKİSTAN
Sidelnikov
Geteriyev
Kirov
Abdulin
Kislitsyn
Karpovich
Averchenko
Maltsev
Zhumaskaliyev
Nurgaliyev
Popov

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
SAAT: 20:00
HAKEM: Clement Turpin



maçı ntv den ve D-Smart HD 58. kanalda yayın yapan HD-en'den canlı olarak izleyebilirsiniz.







0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger