Sayfalar

8 Eylül 2011 Perşembe

İkbal İle Hayatın İçinden İzle 8 Eylül 2011 Perşembe Kanal 7 Video Tekrar






İkbal İle Hayatın İçinden İzle 8 Eylül 2011 Perşembe Kanal 7  Video Tekrar




İKBAL’LE HAYATIN İÇİNDEN EVLERİNİZE KONUK OLMAYA DEVAM EDİYOR



Ekranlarının sempatik sunucusu İkbal Gürpınar vazgeçilmez programı İkbal’le Hayatın İçinden programıyla ekranlara geliyor.



İkbal Gürpınar’ın performansıyla ekrana gelen İkbal’le Hayatın İçinden programında uzman konuklarla her gün değişik konularda aydınlatıcı bilgiler veriliyor. Sağlıktan yemek kültürüne, eğlenceden bilgiye uzanan bir program… İkbal’le Hayatın İçinden’le her sabah ekranda sevinci, hüznü, mutluluğu ve umudu paylaşmaya hazır olun!



İkbal İle Hayatın İçinden programında hayata dair her şeyi bulacaksınız. İkbal İle Hayatın İçinden hafta içi her gün birbirinden değerli konukları ve farklı konularıyla Kanal 7 ekranlarında. Programda her sabah İkbal ile yeni bir güne merhaba deyip, uzman konuklarla yapılan söyleşilerde merak edilen konularda önemli bilgiler veriliyor.



Hepsi ve daha fazlası İkbal Gürpınar’la Hayatın İçinden’de... Hayattan uzak kalmayın! İkbal İle Hayatın İçinden hafta içi her gün 13.50’de Kanal 7’de…



İkbal İle Hayatın İçinden programını hafta içi her gün 13:50’de kanal 7 ekranlarında yayınlandıktan sonra Buradan izleyebilirsiniz.



program kaynak sitedeki olası aksaklıklar nedeniyle geç yayına girebilir , bu durumda bir süre sonra lütfen tekrar deneyiniz.







0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger