Sayfalar

8 Eylül 2011 Perşembe

Dr.Feridun Kunak Show İzle 8 Eylül 2011 Perşembe Kanal 7 Video Tekrar

feridun_kunak_show.JPG (984×857)












Dr.Feridun Kunak Show İzle 8 Eylül 2011 Perşembe Kanal 7 Video Tekrar


Kanal 7’de yepyeni bir program. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Feridun Kunak’ın sunumuyla ekrana gelen programda tıp alanında verilen bilgilerin yanı sıra dinamik ve eğlenceli bir içerik izleyiciyle buluşuyor.

OP. DR. FERİDUN KUNAK’TAN ALTERNATİF TEDAVİ YÖNTEMLERİ EKRANA GELİYOR

Kanal 7’de yepyeni bir program; “Dr. Feridun Kunak Show”. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Feridun Kunak’ın sunumuyla ekrana gelen programda tıp alanında verilen bilgilerin yanı sıra dinamik ve eğlenceli bir içerik izleyiciyle buluşuyor. Bugünkü programda, boyun ve sırt ağrıları, varis, hemoroit, idrar ve dışkıdan hastalık teşhisi ve günü enerjik başlamak için egzersizler ekrana geliyor.

Kanal 7 ekranlarında sevilen bir program olmayı hedefleyen Dr. Feridun Kunak Show’da pratik bilgiler, öğretici grafikler, sabah sporu, zayıflama teknikleri, örnek diyaloglar, ağrılar için alternatif yöntemler, ilkyardım uygulamaları, gevşeme hareketleri, taşların ve renklerin dünyası, telefon bağlantıları, arayan izleyiciler için tedavi imkânları ve vücut anatomisi hakkında çeşitli bölümler ve konular ekrana geliyor.

Op. Dr. Feridun Kunak ve yardımcısı eşi Serap Kunak’ın sunumuyla ekrana gelen programda tıp bilgilerinin yanı sıra, alternatif tedavi imkânları ve farklı tedavi yöntemleri de izleyicilere tanıtılıyor. Sağlıktan, güzelliğe birçok konuda önemli bilgilerin verildiği programda hasta olup doktora gidemeyen izleyicilerin evlerine gidiliyor ve programda muayene olmaları da sağlanıyor. Çok sayıda izleyici telefonunun alındığı programda canlı yayını arayan kişilerin sağlık problemleri hakkında detaylı bilgiler veriliyor.

Bugünkü programda oklava ve pet şişeleriyle egzersizler, boyun ve sırt ağrılarıyla ilgili önemli bilgiler, hemoroit ve varis hakkında bitkisel karışımlar, idrar ve dışkıdan hastalık teşhisi gibi çeşitli konular izleyiciyle paylaşılıyor.



Dr.Feridun Kunak show'u haftaiçi hergün saat 09:50 'de kanal 7 ekranlarında yayınlandıktan sonra Buradan İzleyebilirsiniz.



program kaynak sitedeki olası aksaklıklar nedeniyle geç yayına girebilir , bu durumda lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.




0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger