Sayfalar

31 Ağustos 2011 Çarşamba

Huysuz'la Dans Edermisin İzle 1 Eylül 2011 Perşembe Show Tv Video Tekrar






Huysuz'la Dans Edermisin İzle 1 Eylül 2011 Perşembe Show Tv Video Tekrar




"HUYSUZ'LA DANS EDER MİSİN?" SHOW TV'DE
DANS VE EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ!


Show TV ekranlarında, yaz akşamlarının yeni eğlencesi "Huysuz'la Dans Eder misin?" başladı. Huysuz Virjin olarak gönüllere taht kuran Seyfi Dursunoğlu'nun Yiğit Alıcı ile birlikte sunacağı yarışma, şov dünyasının kapılarını yeni dansçı adaylarına aralama şansı kazandıracak.


JÜRİ'DE KİMLER VAR?

Gift Prodüksiyonun yapımcılığını üstlendiği "Huysuz'la Dans Eder Misin?" yarışmasında jüri görevini alanında uzman isimler üstleniyor. İstanbul Devlet Balesi bas baleti Arkın Zirek, sevilen şarkıcı Yonca Evcimik, koreografinin duayeni Uğurkan Erez ve oryantal Didem yorumları ve eleştirileriyle yarışmacıları değerlendirecekler.




BÜYÜLEYİCİ DANS

Salsadan, valse, tangodan etnik dansa nefes kesecek koreografileri ve kostümleriyle göz kamaştıracak olan yarışmacılar, jüri ve halkımızın önünde yeteneklerini sergileyerek kusursuz olmak için mücadele edecekler.




24 DANSÇI YARIŞACAK

Antalya, Ankara, İzmir, İstanbul ve Almanya'da yapılan elemeler sonucunda, finalist olmayı başaran 24 dansçı, haftalarca çalıştıkları dans gösterilerini canlı yayında jüri önünde sergileyecekler. Gecenin en başarısız 3 çifti jüri tarafından belirlendikten sonra; 6 yarışmacı kendi "solo performanslarını" sergileyecek ve en az sms oyunu alan bir bayan bir erkek yarışmacı programa veda edecek.





Program kaynak sitedeki olası aksaklıklar sebebiyle geç yayına girebilir bu durumda lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz








0 yorum:

Yorum Gönder

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger